FAQ Service en garantie

Op welke systemen of onderdelen krijg ik levenslange garantie?

ExpoScreen geeft 10 jaar garantie op de geleverde spanframes, waarbij uw systeem altijd gratis wordt gerepareerd.

Als een geleverd frame niet naar behoren functioneert dan kunt deze dus naar ons toesturen waarna wij deze kosteloos voor u repareren. Het enige dat we aan u doorberekenen zijn de kosten voor het terugsturen van het frame.

 

Wat bedraagt in de regel de levertijd van mijn beurswand of beursstand?

Omdat ExpoScreen de systemen op voorraad heeft wordt de levertijd voornamelijk gegeven door het ontwikkelen en produceren van de graphics voor uw stand. Het is moeilijk daar een standaard levertijd voor aan te geven omdat dit afhangt van wat er moet gebeuren en van de hoeveelheid lopende projecten die we hebben. Een richtlijn hiervoor is echter 10 werkdagen. Ons advies is echter altijd contact op het nemen met uw accountmanager of met de productie. Zij kunnen dan uw project inplannen waarbij ze rekening houden met uw deadline.

Onze prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Voor een online versie van onze leveringsvoorwaarden, klik hier.

 

Kan ik vrijblijvend een presentatie en een advies krijgen van de voor mij meest producten?

Wij maken graag een afspraak voor een demonstratie van onze materialen bij u op kantoor.

 

Kan ik en/of mijn collega's mijn collega's bij de levering instructietraining krijgen?

Neen. ExpoScreen is zo eenvoudig van opzet, dat dit een nutteloze en kostenverhogende actie zou zijn. ExpoScreen wordt per pakket bij u op uw locatie bezorgd. Wij adviseren het frame eens bij wijze van proef op te zetten en te voorzien van de textielprint. Een volgende maal bij de opbouw op een beurs of evenement zal u des te sneller klaar zijn.

 

Waar worden de presentatiesystemen en beursstands van ExpoScreen gemaakt?

ExpoScreen maakt gebruik van de spanframes van Acrylland, een gerenommeerde producent van aluminium systemen voor kantoor en winkelinrichting, gevestigd te Siegburg. Zij produceren hun materiaal zelf en staan borg voor een Duits degelijke kwaliteit. Acrylland is tevens gespecialiseerd in standbouwsystemen en drukt alle prints in eigen huis.