Onze wereld is geprint.

Hout is van de vorige eeuw. Waarom investeren in bouwwerken met de levensduur van enkele dagen? Schilderen, plamuren en dagenlang timmeren is passé . Wij plaatsen snel aluminium frames en laten de boodschap wisselen op strakgespannen prints. Onze wereld is die van de strekkende meter en die van het effect.

De aluminium frames monteren wij muurvast aan elkaar, of hangen wij aan een flightcase. Daarmee ontstaat een stevige stand met printwanden: een printstand. Desgewenst maken wij een berging. Wij adviseren u graag over de optimale invulling van de beschikbare ruimte.

Exposcreen plaatsen wij tot 4 meter hoogte. Dat kan, omdat wij blockout doek gebruiken. Lichtdicht materiaal dat zelfs voor een zonverlicht raam kan staan, of voor de schijnwerpers van uw achterburen. Daarmee verwerft u een in het oog springende positie op iedere beursvloer.

De prints zijn meteen uw eigendom en kunt u naar believen gebruiken. Al naargelang uw wensen huurt de aluminium frames. Mocht u achteraf toch liever een eigen stand bezitten, dan schaft u de frames gewoon aan.