Waarmee werkt Exposcreen

Aluminium Frames die met slechts één inbussleutel in 4 handbewegingen per frame worden gemonteerd. Maximale lengte 125 cm : ze schuiven als een tentstok in elkaar tot de gewenste lengte. Dat is makkelijk voor het transport.

ExpoScreen bedrukt textiel door middel van sublimatie. De kleuren doordringen de stof als was het een vlag. Een techniek die instaat voor een kleurecht en haarscherp resultaat. Wij gebruiken Blockout doek, geclassificeerd met een brandveiligheid van B2. Deze materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in printtechniek en brandveiligheid. Certificaten zijn op de website te downloaden.

Blockout doek is lichtdicht. Doorschijnen vanaf de achterkant is niet mogelijk, zelfs niet als het doek voor een zonverlicht raam hangt of staat. Dit is ook de reden waarom de wanden 4 meter hoog kunnen uitsteken. Nooit heeft u last van uw omgeving, achterburen of de zon.

Lever uw basismateriaal aan met een scherpte van 70 -100 DPI op ware grootte. U kunt een eigen ontwerp per PDF mailen of up-loaden op onze server FTP. Zie onze aanleverspecificaties op de site.

Een print is geen behangetje en 3D vormgeving voor beurzen is een apart vak. Wij helpen graag. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt ontwerp.

Wij leveren uw expositiemateriaal in de flightcase op wielen. Berging voor al het materiaal, transportmiddel, basis voor de stand en tenslotte backstagemeubel. De flightcase is een beproefd transportmiddel in de stage-industrie. Degelijk en aan ieder transportbedrijf mee te geven.